Krachtenbundeling voor Power Meiden Haaglanden

Hans Agte (eigenaar CMSI360, werkzaam bij ADO Den Haag Vrouwen en initiatiefnemer van Power Meiden Haaglanden), Bart Caminada, Kees Punt (bestuur Power Meiden Haaglanden) en Kamran Mohammad bundelen hun krachten voor Power Meiden Haaglanden. Per 20 januari 2022 is Kamran actief als directeur van Stichting Power Meiden Haaglanden. Samen gaan zij zich sterk maken voor meiden en vrouwen in de sport!

Kamran en Hans bewijzen al langer een succesvolle match te zijn, zo werken zij al enige tijd samen binnen het bedrijf CMSI360, waar Kamran werkzaam is voor Hans.
Kamran maakte een tijd geleden kenbaar zich hard te willen maken voor de toekomst van meiden en vrouwen in de sportwereld: “Omdat ik zelf twee kleine dochters heb, en ik vind dat meiden op den duur de toekomst in de sport moeten zijn. Nu zijn hoofdzakelijk de heren dat. Maar wat ik vooral wil, is dat ze gelijkheid krijgen. In deze maatschappij moeten vrouwen dezelfde rechten hebben als mannen. Dat is nu niet het geval. En dat is mijn grootste drijfveer om deel te willen nemen aan Power Meiden Haaglanden”. Dit was voor Hans een belangrijke reden om hem in te schakelen voor het Haagse initiatief.

Stichting Power Meiden Haaglanden is trots dat Kamran is toegetreden tot haar bestuur en in de rol van directeur, samen met het bestuur, de continuïteit en groeimogelijkheden gaat waarborgen.
“Na de eerste mix-clinics zijn er derhalve veel verschillende mogelijkheden op ons pad gekomen, dat uitbreiding van het team wenselijk was”, begint Hans trots zijn verhaal. “Naast de mix-clinics van Power Meiden Haaglanden zijn er sportverenigingen die met eigen clinics de kinderen willen gaan introduceren aan sporten als hockey, boksen, softbal en wellicht zelfs schaatsen. Ook zijn andere sportinitiatieven reeds aangemeld waar we de komende tijd naar gaan kijken. Trots om samen de jeugd te helpen sporten!”.

Op 12 februari a.s. staat de eerstvolgende editie van Power Meiden Haaglanden op de agenda. Deze editie gaan we wederom opzetten met alle toppartners. De derde editie van het initiatief zal plaatsvinden in de Sportcampus Zuiderpark te Den Haag. Kamran ziet de aankomende editie met veel enthousiasme tegemoet: “Ik hoop veel mensen te mogen verwelkomen en te ontmoeten tijdens deze derde editie, zodat we samen dit prachtige initiatief nóg succesvoller en groter kunnen maken dan de eerste twee edities”.

Aanmelden voor de derde editie is mogelijk via de website van Power Meiden Haaglanden.

#haagsetrots
#samensterk

Meer blogs

Zaalvoetbal. Van eredivisie tot Nederlands elftal.

Lees meer
Goed doel voor 2022: Art-S-Cool

Elk jaar doneert CMSI360 aan het eind van het jaar voor een goed doel. Dit jaar is de keuze gevallen op Art-S-Cool, dé kunstschool uit de Haagse Schilderswijk.

Lees meer
Sfeerimpressie | Editie 4

Alweer de vierde editie van Power Meiden Haaglanden, en wat voor een! Een geslaagde editie van Power Meiden Haaglanden in het Zuiderpark, Den H...

Lees meer